Vill du bli en av våra medarbetare?

Vill du få chansen att jobba tillsammans med ett härligt gäng i sommar?

Vi söker sommarpersonal till vår reception, restaurang och butik inför sommaren 2019

Den vi söker är glad och trevlig och brinner för att ge våra gäster den bästa servicen. Du måste kunna behärska norska, svenska och engelska i tal och skrift. Vi behöver personal som tycker om att göra lite olika uppgifter. Hos oss kan man stå i receptionen, fylla på varor i butiken, baka bröd, arbeta i kök och disk eller i kassan. Vi hjälps alla åt med våra olika uppgifter och roterar runt på de olika stationerna. Att städa och hålla ordning gäller alla.
Intresserad? Skicka ett mail till jobb @selater .se och berätta lite om dig själv.

 

KOCK SÖKES!

Vi söker en person som vill vara med och starta upp en helt ny restaurang på Seläter Camping & Stugor,
Restaurang Ranchen. 

Vi önskar att du har stor förkärlek till matlagning och att du trivs i mötet med människor. Att du har social kompetens och förstår att service och samarbete skapar värde för såväl gästen som ditt team. Hos oss är alla välkomna både gäster och medarbetare därför är det viktigt att vi visar öppenhet för olikheter och att vi kan samarbeta med alla omkring oss. Du ska trivas med att jobba självständigt men även i grupp. Viktigt att du värdesätter renlighet och noggrannhet. 

Vårt behov är en person hela året runt men med fokus på Juni, Juli och Augusti.
För och eftersäsong hjälps vi åt i hela driften. Det innebär, svara i telefon, måla, kratta, skotta snö och renovera. Det är viktigt för oss att hitta en person som passar i gänget som kan tänka sig att släppa stekspade och hugga i även utanför köket.


Vi söker en receptionist med nyckelansvar

Vårt behov är en person som kan arbeta i vår reception.
Den vi söker är glad och trevlig och brinner för att ge våra gäster den bästa servicen.
Du måste kunna behärska norska, svenska och engelska i tal och skrift.
Som receptionist hos oss har man olika uppgifter beroende på vilken tid på året det är. I högsäsong kör vi järnet i receptionen men så fort det lugnar ner sig hjälper vi till på alla stationer.
Även under Juni, Juli och Augusti har vi sysslor som att baka bröd och hjälpa till i kassan. Städa, plocka undan och kanske hälla upp en öl.
Tidigare erfarenhet av att arbeta med bokningssystem är meriterande. 

Lokalvårdare Sökes
Tjänsten innebär att utföra daglig lokalvård som att torka golv, städa toaletter, duschar, diskrum, tvättstugor, putsa fönster, kontorsstädning, restaurangstäd, stugstäd, stugcheck m.m.

Vårt behov är en person som kan börja arbeta deltid omgående och successivt öka sin arbetstid mot sommarmånaderna. Under höst, vinter går vi ned på deltid igen.
Vi söker en ansvarsfull person. Som skall vara den som så småningom kan bli den som kan leda ett helt städteam.  Du är en gladlynt person som tycker om att städa och hålla ordning. Är noggrann, engagerad, lyhörd, ärlig samt har en hög servicenivå och stor ansvarskänsla. Du har blick för kvalitet och lätt för att kommunicera. Tycka om att arbeta självständigt, kunna planera, och ej vara rädd för förändringar i dagens arbete. Vara stresstålig då arbetet ibland kräver högt tempo. Du ser möjligheter istället för problem. För att kunna läsa och förstå arbetsinstruktioner, mobilapp samt kommunicera med våra kunder, skall du ha goda kunskaper i svenska språket. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. 

Personligt brev och CV mailas till jobb @ selater.se