Lunden 4+1bädd

Beskrivning

Lunden 4 ligger på campingens östra del och tillhör Eklunden. Till skillnad från Eklundenstugorna har Lunden inte genomgått en renovering 2017.
Här bor ni i trivsam miljö med naturen som närmsta granne. Stugan har plats för 4+1 person.

I stugan finns det två våningssängar, Tjock-TV, pentrykök med köksutrustning, kaffebryggare, kylskåp med frysfack samt köksbord och en enklare soffa/ sovbrits.  

Dusch och toalett samt kök med ugn och micro finns i närliggande servicehus. 

Altan med utemöbler och stor gräsmatta. Här finns gott om plats med både sol och skugga.

Skumgummimadrasser, täcken och kuddar finns till 5 personer. Sänglinnen och handdukar finns att hyra i receptionen om ni inte har med egna.

Toalettpapper, diskmedel och Allrent ingår

Grill ingår inte, stora gemensamma grillar finns framför varje servicehus. Har man tur har tidigare gäst lämnat en grill och då får de naturligtvis användas. Tänk på att göra rent och tömma gammalt kol i avfallsbehållare för brandfarligt avfall, finns bakom varje servicehus och vid sopstationerna. Man får under inga omständigheter sätta engångsgrillar rätt på altanerna. De måste stå på icke brännbart material.

Pälsdjur är välkomna. Tänk på att ta med en filt eller lakan att skydda våra möbler. Städa extra noggrant för gästen som kommer efter er.

TV med markkanaler

Stugan disponeras från kl. 15.00 ankomstdagen till kl. 11.00 på avresedagen. Gästen städar själv vid avresa om inget annat avtalat.

Snabbfakta:

Storlek: 18 m2
Sovrum:  
Sovplatser: 4 + 1
Kök: Ja, pentry
WC/ Dusch: Nej
Husdjur: Ja
Byggår: 1979
Tillägg
Set med lakan och handdukar110:-/ per person och vistelse
Slutstäd 490:-
Barnstol 50:-/ vistelse
Barnsäng inkl. linne 150:-/ vistelse
Telia WiFi: 24 timmar 50:-
Telia WiFi: 3 dagar 80:-
Telia WiFi: 7 dagar 100:-
Avbeställningsskydd 200:-

eklunden_1.jpg