Glamping XL Time Out

Time Out Lyxglamping

Glamping
Här har du möjlighet testa på campinglivet utan att själv behöva resa tält och släpa på all utrustning. Glampingtälten är mysigt inredda med två riktiga sängar 80x200 cm i varsin sovdel. I allrummet finns en bäddsoffa med plats för 2 personer.

Beskrivning

Våra Time Out lyxglampingtält ligger på campingens område B. Detta är för dig som vill testa på campinglivet utan att behöva ge upp komforten av en stuga. Tältet har plats för 4 personer i säng + 2 personer i bäddsoffa. Täcken och kuddar finns till 6 sovplatser.

Här är det sol större delen av dagen och tältet är utrustat med fläkt och element. I tältet finns förutom sängar, en matgrupp, en 3 sits bäddsoffa, soldäck, ett minikylskåp, tallrikar, glas och bestick till 6 personer, vattenkokare, en diskbalja, klädställning och mindre förvaring samt sopset och dammsugare. 

Pälsdjur är välkomna. Tänk på att ta med en filt eller lakan att skydda våra möbler. Städa extra noggrant för gästen som kommer efter er.

Grill ingår inte, stora gemensamma grillar finns framför varje servicehus. Har man tur har tidigare gäst lämnat en grill och då får de naturligtvis användas. Tänk på att göra rent och tömma gammalt kol i avfallsbehållare för brandfarligt avfall, finns bakom varje servicehus och vid sopstationerna. 
Man får under inga omständigheter sätta engångsgrillar rätt på altanerna. De måste stå på icke brännbart material.


I det intilliggande servicehuset finner du dusch och toalett samt kök.

Våra Time Out lyxglampingtält disponeras från kl. 15.00 ankomstdagen till kl. 11.00 på avresedagen. Gästen städar själv vid avresa om inget annat avtalat.

Snabbfakta:

Storlek: 25 m2
Sovrum:  2
Sovplatser: 4+2
Kök: Nej
WC/ Dusch: Nej
Husdjur: Ja
Byggår: 2020
Tillägg
Set med lakan och handdukar 120:-/ per person och vistelse
Slutstäd 490:-
Barnstol 50:-/ vistelse
Barnsäng inkl. linne 150:-/ vistelse
Telia WiFi: 24 timmar 50:-
Telia WiFi: 3 dagar 80:-
Telia WiFi: 7 dagar 100:-
Avbeställningsskydd 300:-/tält